Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Federline strooit met dagvaardingen

Shownieuws

Drie mensen die met Britney Spears werken, of werkten, zijn gedagvaard door Kevin Federline. Hij wil hen laten getuigen in de voogdijzaak tussen hem en zijn ex.

Kevin Federline laat weinig aan het toeval over in de strijd om de voogdij over zijn zoontjes. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People ontving de voormalige assistente van zijn ex-vrouw Britney Spears dinsdag een dagvaarding namens de aspirant-rapper. Shannon Funk is de derde in een paar dagen die door Federline wordt gesommeerd om te getuigen in de voogdijzaak tussen hem en zijn ex.

Zondag ontving de huidige assistente van Spears, haar nichtje Alli Sims, al een dagvaarding. Haar bodyguard Daimon Shippen, die zich ook vaak ontfermt over Sean Preston (23 maanden) en Jayden James (elf maanden) en aan wie Britney meerdere malen romantisch werd gelinkt, werd maandag gedagvaard.

De advocaat van de 29-jarige Federline, die nog twee kinderen heeft bij een andere vrouw, wil de getuigenissen gebruiken om de kwaliteiten van Britney als moeder ter discussie te stellen. Bij de scheiding in november werd afgesproken dat Kevin en Brit de voogdij over Sean en Jayden zouden delen. De voormalige achtergronddanser zou nu echter toch de volledige voogdij willen omdat hij bang is dat de kinderen lijden onder de onverantwoordelijke levensstijl van zijn ex.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen