Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huwelijk Bold and the Beautiful-ster op springen

Shownieuws

Het huwelijk tussen 'The bold and the beautiful'-ster Ashley Jones en acteur Noah Nelson staat op springen. "We gaan nu door een moeilijke periode", zegt ze.

Het huwelijk tussen 'The bold and the beautiful'-ster Ashley Jones en acteur Noah Nelson staat op springen. "We gaan nu door een moeilijke periode. We zijn aan het bepalen of ik binnenkort weer vrijgezel ben of niet", vertelt Ashley aan Novum Nieuws. "Maar het is okee, het hoort bij het leven. We hebben een fijne relatie, maar soms gaat het gewoon mis." Het stel gaf elkaar in 2003 het jawoord.

De 30-jarige Ashley en haar 43-jarige Bold-collega Winsor Harmon, die de rol van Thorne speelt, zijn momenteel in Nederland voor de promotie van het programma.

Ashley, die sinds drie jaar de rol van Bridget vertolkt in de serie, lijkt troost vinden bij de Nederlandse mannen. "Gisteren ging ik een wijntje drinken met mijn woordvoeders. Toen ontmoetten we een aantal mannen, die ook net aan de wijn waren op hun boot. We zijn toen een vorkje met ze gaan prikken", bekent ze. "Het waren tandartsen, en echte heren. Respectvol, leuk en bovenal erg knap."

Het uitstapje met de heren heeft kennelijk indruk gemaakt op de klassieke schoonheid. "Nederlandse mannen zijn geweldig. Hoffelijkheid leeft kennelijk nog, maar dan in Nederland en niet per se in Amerika."

'The bold and the beautiful' bestaat meer dan twintig jaar en is 's werelds best bekeken soap. In bijna 130 landen volgen dagelijks ongeveer 450 miljoen kijkers de verwikkelingen rond de families Forrester en Spectra. In Nederland is de serie elke werkdag te zien op SBS 6.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen