Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriendin leidt James Morrison te veel af

Shownieuws

James Morrison wil niet dat zijn vriendin meegaat op tournee. De zanger kan zich dan niet op zijn concerten concentreren.

James Morrison neemt zijn vriendin liever niet mee op tournee. "Als ze er bij is, voel ik me verplicht haar te vermaken terwijl ik me moet concentreren op mijn optredens." Dat vertelt de 23-jarige zanger, die al zes jaar een relatie heeft met zijn 6 jaar oudere vriendin Gill, deze week in het vrouwenblad Flair.

In het interview zegt de zanger verder dat hij zijn succesvolle carrière aan zijn zus Hayley te danken heeft, omdat zij hem zijn karakteristieke stemgeluid bezorgde. "Ik lag namelijk zes weken te vroeg geboren in het ziekenhuis, toen ze bij me op bezoek kwam. Ze had op dat moment kinkhoest, maar dat wisten ze toen nog niet. Zij heeft me aangestoken en daardoor ben ik de eerste maanden van mijn leven heel ziek geweest en zelfs vier keer gereanimeerd. Daar heb ik die hese stem aan overgehouden."

Behalve zijn hese stem heeft de 'You give me something'-zanger nog iets anders overgehouden aan die periode in het ziekenhuis: het geloof in een vroege dood. "Op de een of andere manier heb ik het idee dat ik niet lang zal leven. Ik denk omdat het nooit de bedoeling was dat ik hier zou zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen