Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van der Boom scoort eerste nummer 1-hit

Shownieuws

Jeroen van der Boom staat voor het eerst in zijn carrière op één. De zanger stijgt met 'Jij bent zo' van de zevende naar de eerste plaats van de Single Top 100.

Jeroen van der Boom staat voor het eerst in zijn zangcarrière op één in de hitlijsten. De entertainer stijgt met zijn liedje 'Jij bent zo' van de zevende naar de eerste plaats van de Single Top 100. Hij verslaat daarmee André Hazes en Gerard Joling met 'Blijf bij mij', die nu op twee staan. Zanger Mika staat op drie, met zijn nummer 'Relax, take it easy'.

De 35-jarige Van der Boom is al vijftien jaar actief als artiest en omschrijft zichzelf als de meest veelzijdige entertainer van Nederland. De laatste tijd gaat het goed met hem. Zo komt in november zijn album 'Ik ben zo' uit en geeft hij diezelfde maand zijn eerste grote popconcert, in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Met de kaartverkoop daarvoor loopt het storm. Mogelijk wordt daarom een extra concert ingepland.

Eerder liet Van der Boom al weten dat hij voelde met 'Jij bent zo' goud in de handen te hebben. "Toen we klaar waren met de opnamen had ik wel meteen het gevoel dat dit het beste is dat ik ooit heb gemaakt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen