Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook relatie Pitt-Jolie niet over rozen

Shownieuws

De relatie tussen Brad Pitt en Angelina Jolie staat op losse schroeven. Het stel zou slechts bij elkaar blijven voor de kinderen.

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn sinds twee jaar het ultieme Hollywoodkoppel. Ze lijken redelijk bestand tegen media-aandacht en andere hindernissen voor acteursstellen. Maar steeds meer Amerikaanse media, al zijn daaronder niet de meest serieuze, melden dat hun relatie op losse schroeven staat. Het stel zou alleen bij elkaar blijven voor hun kinderen. Hoe serieus de berichten genomen moeten worden, is vooralsnog onduidelijk.

Over de aanleiding van de vermeende spanningen tussen de Hollywoodacteurs circuleren verschillende geruchten. Zo zou Angelina boos zijn op haar partner, omdat hij aandringt op een behandeling in een kliniek. Naar verluidt vindt Brad dat Angie te mager is en dat ze zichzelf onder handen moet laten nemen.

Pitt en Jolie, die elkaar twee jaar geleden ontmoetten op de set van 'Mr & Mrs Smith', waren altijd onafscheidelijk. Volgens het Amerikaanse tijdschrift Intouch Weekly zou het stel zich nu realiseren dat ze te verschillend zijn om de relatie te laten slagen en worden ze steeds vaker zonder elkaar gezien.

Naar verluidt droomt de 43-jarige Brad van huisje, boompje, beestje met Angie en de kinderen. Pitt en Angelina hebben een biologische dochter, Shiloh van veertien maanden. Ook heeft het stel drie geadopteerde kinderen: Maddox (6), Pax (3) en Zahara (2). De acteur zou graag in het huwelijksbootje stappen met zijn vriendin.

De 32-jarige Angelina zou liever met haar man en vier kinderen een nomadenbestaan leiden. Zij ziet zichzelf als een 'vrije ziel'. Brad zou er genoeg van hebben dat hij en de kinderen Angelina achterna moeten reizen.

Ook de politieke voorkeuren van Pitt en Jolie zorgen voor spanningen in de relatie, zo wordt geschreven. Brad steunt Barack Obama, terwijl Angelina een John Edwards-fan is. Volgens Life & Style Weekly liep een discussie over de presidentsverkiezingen van volgend jaar zo uit de hand, dat Angelina een glas wijn in het gezicht van haar vriend gooide. Een getuige van de ruzie vertelt dat Angelina haar Brad daarbij ook uitschold. "Brad noemde zijn vrouw daarop onvolwassen", vertelt de insider. "Hij zei dat hij walgde van het gedrag van Angelina."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen