Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Documentaire over Hans Klok in de bioscoop

Shownieuws

Het wel en wee van illusionist Hans Klok is binnenkort te zien in de documentaire 'See you in Vegas'. De film is vanaf november te zien in de bioscoop.

Het wel en wee van illusionist Hans Klok is binnenkort te zien in de documentaire 'See you in Vegas'. Dat heeft Independent Films vandaag bekendgemaakt. Regisseurs Antoinette Beumer en Maaik Krijgsman volgden de 38-jarige Klok de afgelopen drie jaar en laten in hun film zien hoe hij van lokale bekendheid in Nederland de stap maakte naar een podium in Las Vegas.

De twee filmmakers noemen 'See you in Vegas', de zin waarmee Klok traditiegetrouw zijn shows afsloot, 'een film over ondernemerschap en ambitie'. Volgens hen laat het verhaal zien dat als je iets echt wilt, het ook lukt. Ook wordt belicht wie en wat allemaal heeft moeten wijken om de droom van de goochelaar waar te maken.

Klok staat tot en met december met zijn show 'The beauty of magic' in het Planet Hollywood Resort & Casino in Las Vegas. Niemand minder dan seksbom Pamela Anderson is zijn assistente.

'See you in Vegas' draait vanaf november in de bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen