Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Simon Cowell maakt Idols-film

Shownieuws

Simon Cowell gaat een film maken. De muziekfilm volgt tien deelnemers aan een talentenshow die willen doorbreken. 'Star struck' moet volgend jaar uitkomen.

Simon Cowell gaat een film maken die zich afspeelt achter de schermen van een talentenjacht. De muziekfilm, die als werktitel 'Star struck' heeft meegekregen, volgt tien deelnemers aan een talentenshow die willen doorbreken in de muziekwereld, zo meldt The Hollywood Reporter.

De Britse bedenker van Idols heeft al voor ogen hoe de film eruit moet komen te zien. "We willen een soort muzikale versie van 'Rocky' maken", vertelt hij. "Het moet een feelgood-film worden."

De hoofdrolspelers worden via open audities gezocht, net als bij Idols en X Factor. 'Star struck' opent, net als de tv-programma's, ook met clipjes van kandidaten.

Cowell, die in de jury zit voor de audities van 'Star struck', staat erop dat onbekende acteurs voor de film gecast worden. "Om van de film te kunnen genieten moet je geloven dat de acteurs echt deelnemen aan een talentenjacht", vertelt hij.

Het is de bedoeling dat de film volgend jaar zomer in de bioscopen te zien is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen