Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stevie Wonder na twaalf jaar weer op tournee

Shownieuws

Stevie Wonder gaat voor het eerst in 12 jaar weer op tournee door de Verenigde Staten. De tour begint 23 september in San Diego.

De Amerikaanse popster Stevie Wonder gaat voor het eerst in meer dan twaalf jaar weer op tournee door de Verenigde Staten. De tour gaat langs acht steden, te beginnen met San Diego op 23 augustus. Dat melden verschillende media. Op 20 september is dan het laatste concert in Boston. De Motown-zanger sluit niet uit dat meer data aan de tournee worden toegevoegd.

De 57-jarige Wonder kondigde de Wonder Summer's Night Tour aan tijdens een in alle haast georganiseerde persconferentie in een park in een zakendistrict van Los Angeles. Tot groot genoegen van enkele lunchende zakenmannen speelde hij na de aankondiging enkele nummers, waaronder 'Higher ground' en 'My cherie amour'.

In 2005 bracht de zanger voor het eerst in tien jaar een album uit, 'A time to love'. Wonder, die vanaf zijn geboorte blind is, is vooral bekend van hits als 'I just to called to say I love you' en 'Isn't she lovely'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen