Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel B luncht met ex van Eddy Murphy

Shownieuws

Mel B heeft een vorkje geprikt met de ex-vrouw van haar voormalige geliefde Eddie Murphy. De twee hadden het volgens getuigen erg gezellig, zo meldt People.

Mel B heeft een vorkje geprikt met de ex-vrouw van haar voormalige geliefde Eddie Murphy. Scary Spice en Nicole Murphy hadden het volgens getuigen erg gezellig, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De dames waren niet alleen naar restaurant The Ivy in Beverly Hills gekomen. De 32-jarige Britse zangeres had haar vier maanden oude dochtertje Angel Iris Murphy Brown meegenomen. Murphy werd vergezeld door haar jongste dochter, de 5-jarige Bella Zahra. Nicole was twaalf jaar getrouwd met de 46-jarige Hollywoodster en is de moeder van vijf van zijn kinderen.

Volgens getuigen waren de twee erg vriendelijk tegen elkaar. Nicole Murphy troostte zelfs een huilende Angel Iris, toen haar moeder Mel even naar het toilet ging. Na afloop poseerde het stel voor fotografen, die buiten stonden te wachten.

De lunchafspraak kwam een dag nadat Brown een persconferentie gaf, waarin ze aankondigde naar de rechter te stappen. De Spice Girl wil voor de wet erkend krijgen dat Eddie Murphy de vader van Angel Iris is, zoals al uit DNA-onderzoek is gebleken. Mel B wil ook de volledige voogdij over het meisje en eist dat de komiek alimentatie betaalt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen