Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Rod Stewart aangeklaagd voor mishandeling

Shownieuws

Sean Stewart is dinsdag aangeklaagd voor mishandeling. De zoon van Rod Stewart zou begin vorig jaar een man hebben geslagen bij een nachtclub in Hollywood.

(Novum/AP) - Sean Stewart is dinsdag aangeklaagd voor mishandeling. De zoon van zanger Rod Stewart zou begin vorig jaar een man hebben geslagen bij een nachtclub in Hollywood. Volgens de advocaat van het slachtoffer zou de man zijn aangevallen door Stewart en zijn gevolg, onder wie een bodyguard. Hij zou daarbij een gebroken neus hebben opgelopen.

Volgens de aanklager zou het opstootje zijn ontstaan toen de man per ongeluk tegen de 26-jarige Stewart opbotste. Hij eist een niet nader toegelichte compensatie voor de geleden schade.

Stewart, die te zien is in de realityserie Sons of Hollywood, is vaker in het nieuws wegens zijn vermeende agressieve gedrag. Twee maanden geleden werd hij gearresteerd nadat hij een stelletje zou hebben aangevallen bij een feestje in de Hollywood Hills. Samen met wat vrienden zou hij het koppel hebben geslagen en stenen naar hen en hun auto hebben gegooid. Maandag moet Stewart voor de rechter verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen