Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Artiesten op herdenkingsconcert Virginia Tech

Shownieuws

John Mayer en Nas treden 6 september op tijdens een speciaal concert op Virginia Tech. In april schoot een student van deze universiteit 32 medestudenten dood.

(Novum/AP) - Verschillende artiesten treden 6 september op tijdens een speciaal concert op de Amerikaanse Universiteit Virginia Tech. Onder anderen John Mayer, de Dave Matthews Band en rapper Nas luiden het nieuwe schooljaar in op de universiteit waar in april 32 studenten werden doodgeschoten door een medestudent.

Het concert wordt volgens de organisatoren gehouden om het schooljaar 'op een positieve manier' te beginnen. Het optreden is gratis voor studenten en medewerkers van de technische universiteit.

De artiesten, die kosteloos deelnemen aan het concert, zijn vereerd op te mogen treden op de universiteit. "We hebben ontzettend veel respect voor de ongelooflijke kracht en hoop die de universiteitsgemeenschap heeft laten zien na de schietpartij. En we voelen ons vereerd deze avond te mogen delen met Virginia Tech", stelt de drummer van de Dave Matthews Band in een verklaring.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen