Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Whoopi Goldberg wordt talkshowhost

Shownieuws

Whoopi Goldberg wordt presentator. De 51-jarige actrice versterkt komend seizoen het presentatieteam van de dagelijkse Amerikaanse talkshow The View.

(Novum/AP) - Whoopi Goldberg wordt presentator. De 51-jarige actrice versterkt komend seizoen het presentatieteam van de dagelijkse Amerikaanse talkshow The View. Ze vult hiermee het gat dat comédienne Rosie O'Donnell achterliet.

O'Donnel verliet de show na een tumultueus jaar waarin ze onder meer conflicten had met medepresentator Elisabeth Hasselbeck en miljairdair Donald Trump.

Goldberg en Hasselbeck en hun collega's Joy Behar en Barbara Walters bespreken in The View dagelijks de hoogtepunten uit het politieke en entertainmentnieuws. Ook ontvangen ze gasten uit de amusementswereld. Whoopi krijgt in de show een bemiddelende rol, wat inhoudt dat ze de discussie moet voeden en de gesprekken gaande houden.

Whoopi is van plan vooral zichzelf te blijven tijdens de show. "Ik ben gewoon mezelf. Men weet wie ik ben en wat ik doe, dus niemand zal verbaasd zijn als ik het niet met dingen eens ben. Ik zal echter nooit gemeen worden, want zo ben ik niet. Dat zit niet in me", verklaart de actrice die er om bekend staat haar mening, waaronder haar kritiek op de Amerikaanse president Bush, niet onder stoelen of banken te steken.

In de jaren negentig was Whoopi al enkele maanden als presentatrice te zien in haar eigen talkshow. The Whoopi Goldberg Show werd echter na een half jaar van de buis gehaald wegens tegenvallende kijkcijfers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen