Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel B eist alimentatie van Eddie Murphy

Shownieuws

Melanie Brown stapt naar de rechter. De Spice Girl wil voor de wet erkend krijgen dat komiek Eddie Murphy de vader van haar vier maanden oude dochter Angel is.

(Novum/AP) - Melanie Brown stapt naar de rechter. De Spice Girl wil voor de wet erkend krijgen dat komiek Eddie Murphy de vader van haar vier maanden oude dochter is. Dat heeft haar advocaat woensdag bekendgemaakt. Mel B wil ook de volledige voogdij over Angel Iris Murphy Brown en eist dat Murphy alimentatie betaalt.

Murphy en Brown hadden vorig jaar een stormachtige affaire, tot de acteur in een tv-interview met RTL Boulevard plotseling te kennen gaf dat de relatie voorbij was. Hij zei er ook aan te twijfelen of hij de vader was van de baby die Mel verwachtte. De 32-jarige Scary Spice heeft echter altijd volgehouden dat hij de vader is van haar dochter, die op 3 april werd geboren.

Op aandringen van zijn ex onderging de 46-jarige komiek in juni een vaderschapstest. Uit deze DNA-test zou zijn gebleken dat hij inderdaad de verwekker van het meisje is, maar dat is nog niet officieel bevestigd.

Murphy, die afgelopen week zijn nieuwe vriendin Tracey Edmonds ten huwelijk vroeg, heeft vijf kinderen met zijn ex-vrouw Nicole. Brown heeft een 8-jarige dochter uit haar huwelijk met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen