Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lily Allen duwt zanger van podium af

Shownieuws

Lily Allen heeft zich van haar slechtste kant laten zien. Tijdens een festival in Londen duwde de zangeres een reggaezanger van het podium, zo meldt The Sun.

Lily Allen heeft zich weer eens van haar slechtste kant laten zien. Tijdens een muziekfestival in de hippe Londense wijk Notting Hill duwde de zangeres maandag een reggaezanger van het podium, zo meldt de Britse krant The Sun.

De 22-jarige Allen klom het podium op en probeerde de zanger zijn microfoon te ontfutselen. "Lily leek stomdronken en sprak met een slecht Jamaicaans accent", vertelt een getuige van het opstootje. "Toen duwde ze hem weg."

Bobby Kray, zoals de zanger heet, liet het niet over zijn kant gaan en gooide een glas bier in het gezicht van Lily. "Iedereen juichte en ze rende beschaamd het podium weer af."

Het is niet de eerste keer dat de Britse zangeres, die haar optreden op Lowlands van vorige week afzegde wegens ziekte, zich agressief gedraagt. Vorige maand viel ze een fotograaf aan bij een nachtclub in Londen. Ze zou hem op zijn neus hebben gestompt. Ook haalde de ruziezoekster in het verleden verbaal uit naar onder anderen Madonna, Pete Doherty en James Blunt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen