Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederland in Beweging terug op tv

Shownieuws

De opnames voor Nederland in Beweging gaan half augustus weer van start. Op 7 augustus zijn audities om de lege plek te vullen die Karl Noten achterliet.

De opnames voor het Avro-programma Nederland in Beweging gaan half augustus weer van start. Dat laat de publieke omroep vandaag weten. Op 7 augustus doen vijftien gegadigden auditie om de lege plek op te vullen die Karl Noten achterliet. De presentator werd begin deze maand op staande voet ontslagen, nadat hij in opspraak was geraakt wegens het bezit van kinderporno.

Vanaf 10 september is het programma weer iedere werkdag te bekijken. De formule blijft ongewijzigd, zo meldt de Avro. De nieuwe presentator zal samen met presentatrice Olga Commandeur mensen aansporen om meer te bewegen. Door middel van simpele oefeningen richt de zender zich vooral op mensen van vijftig jaar en ouder.

Het eerdere gerucht dat Mo Achahboun, bekend van het SBS-programma De Afvallers, Noten zou vervangen, is volgens de Avro onzin. De kandidaten die binnenkort auditie doen, zijn geen van allen bekend van televisie, zo laat een woordvoerder weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen