Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tienerzusje Lindsay haalt uit naar vader

Shownieuws

Aliana, het tienerzusje van Lindsay Lohan, heeft de media benaderd. Volgens haar draagt haar vader de schuld van het wilde gedrag van haar zusje.

Na de moeder en de vader van Lindsay Lohan, heeft nu ook haar tienerzusje Aliana de media benaderd. Volgens Ali, zoals haar bijnaam luidt, draagt haar vader Michael de schuld van het wilde gedrag van haar zusje. "Mijn vader stond nooit voor ons klaar", schreef ze vandaag in een open brief aan de Amerikaanse televisiezender VH1.

Volgens de 13-jarige brunette konden de vier kinderen in het gezin slechts rekenen op hun moeder, Dina. "Mijn moeder is een alleenstaande moeder en ze stond altijd voor ons klaar", stelt ze. "Ze was mijn moeder en vader en is dat nog steeds. Ik denk dat de reden waarom mijn zus zo met zichzelf in de knoop ligt en niet zoveel zelfvertrouwen heeft, is dat mijn vader er nooit was."

Ali, die een carrière als actrice en zangeres ambieert, is ervan overtuigd dat Lindsay weer op het rechte pad komt. De 21-jarige actrice werd maandagnacht voor de tweede maal in enkele maanden gearresteerd voor rijden onder invloed van alcohol. Ook had zij opnieuw cocaïne bij zich. "Lindsay komt er wel weer bovenop", beweert Ali. "Ze maakt gewoon een moeilijke tijd door."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen