Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ellen ten Damme toch naakt bij Giel

Shownieuws

Ellen ten Damme heeft toch besloten om naakt aan te schuiven in de talkshow van Giel Beelen. Ze beschuldigde de dj eerder ervan dat hij haar chanteerde.

Ellen ten Damme heeft toch besloten om naakt aan te schuiven in de talkshow van Giel Beelen. Dat meldt de Vara. De zangeres beschuldigde de dj er eerder van dat hij haar chanteerde. Beelen zou haar nieuwe single 'Stay' slechts willen draaien als ze te gast was in de tv-show Giel.

Inmiddels hebben de twee muziekliefhebbers het conflict bijgelegd. Zondag zal de 39-jarige artieste naakt te zien zijn op Nederland 3. De opnamen, die al hebben plaatsgevonden, zijn de zangeres bevallen, maar voor een carrière als naaktloper loopt Ten Damme niet warm. "Het is niet echt mijn hobby om naakt in een televisie- of radiostudio te zitten", zei ze vanochtend in de radioshow van de 3FM-dj.

Beelen draaide deze week al het nieuwe nummer van Ten Damme. Vanochtend bracht zij het nummer live ten gehore in de radioshow. "Jij bent een machtig man in medialand", zei ze tegen Beelen. "Je hebt een tv-programma en een radioprogramma. Mijn management zei dat als ik niet in jouw programma kom, dat je dan mijn plaatje niet draait. Daarom was ik er, Giel."

In het programma van Beelen waren al Lange Frans, Aram en Pierre Wind te gast. Behalve Ten Damme is in de volgende afleveringen nog Humberto Tan van de partij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen