Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie gaat met billen bloot

Shownieuws

Nicole Richie verbreekt haar mediastilte van de afgelopen maanden. Volgende week is op de Amerikaanse televisie een interview te zien met de magere socialite.

Nicole Richie verbreekt haar mediastilte van de afgelopen maanden. Volgende week zendt de Amerikaanse zender ABC in het programma Good Morning America een driedelig interview uit met de magere socialite.

De verwachting is dat de 25-jarige Nicole zich in het gesprek met Diane Sawyer zal uitspreken over haar vermeende zwangerschap en de celstraf die haar boven het hoofd hangt wegens rijden onder invloed.

De voorheen publiciteitsminnende dochter van Lionel Richie hield zich de afgelopen tijd opvallend rustig. Ze at in onopvallende restaurantjes en verborg zich onder truien en achter grote zonnebrillen voor de paparazzi.

Richie is niet de eerste ster die haar hart lucht bij Sawyer. De journaliste sprak eerder met onder anderen de destijds getrouwde Michael Jackson en Lisa Marie Presley, met Tom Cruise en het omstreden echtpaar Bobby Brown en Whitney Houston.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen