Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heidi Klum geeft zich bloot voor mannenblad

Shownieuws

Heidi Klum gaat uit de kleren voor de cover van het Britse blad Arena. Het supermodel is 8 maanden geleden bevallen van een zoon.

Nog geen acht maanden na de geboorte van haar zoontje gaat Heidi Klum uit haar kleren voor een mannenblad. Het Duitse supermodel staat schaars gekleed op de cover van het augustusnummer van het Britse tijdschrift Arena. In het nummer zelf is de blondine onder meer te bewonderen met alleen schoenen aan en een kussen tussen haar benen.

Het krijgen van drie kinderen binnen tweeënhalf jaar lijkt geen invloed te hebben op het zowel het uiterlijk als de werklust van de 34-jarige Heidi. Drie weken na de geboorte van haar jongste zoontje Johan in november stond ze weer op de catwalk.

Naast haar modellenwerk, onder meer voor Victoria's Secret en het spijkerbroekenmerk Jordache, heeft Heidi het ook druk met haar televisiecarrière. Ze is de presentatrice van German's Next Top Model en van het Amerikaanse Project Runway. Ook lanceerde ze het afgelopen jaar een juwelenlijn en een eigen parfum.

De Duitse schone is getrouwd met zanger Seal en heeft naast de acht maanden oude Johan nog een zoontje met hem, Henry van bijna 2. Ze heeft ook nog een 3-jarig dochtertje, Leni, uit een eerdere relatie met Formule-1 baas Flavio Briatore.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen