Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss huilt uit bij Rolling Stone Ron Wood

Shownieuws

Kate Moss verwerkt haar verdriet om Pete Doherty bij Ron Wood, de beroemde gitarist van de Rolling Stones. Vorige maand kwam uit dat Pete het model bedroog.

Kate Moss verwerkt haar verdriet om Pete Doherty bij Ron Wood, de legendarische gitarist van de Rolling Stones. Omdat Wood herstellende is van een drankverslaving zouden de twee het samen lekker rustig aan doen in de riante villa van de muzikant in het Engelse Surrey.

Een bron vertelt aan de Britse krant The Sun dat Ron en zijn vrouw Jo het 33-jarige topmodel enorm tot steun zijn. Ze zouden er alles aan doen om haar af te leiden van de breuk met Doherty, met wie Kate jaren een knipperlichtrelatie had.

Kate en Pete gingen vorige maand uit elkaar toen bleek dat de zanger van de Babyshambles was vreemdgegaan. Om met een schone lei te kunnen beginnen, heeft Kate voor ruim tien miljoen euro een nieuw optrekje gekocht in Londen. Omdat daar nog wordt verbouwd, logeert ze nu bij de familie Wood in Kingston. Moss en Wood kennen elkaar uit het Londense nachtleven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen