Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay claimt onschuldig te zijn

Shownieuws

"Ik ben onschuldig", stelt Lindsay Lohan in een e-mail aan het tv-programma Acces Hollywood. "Ik heb geen drugs gebruikt, ze zijn niet van mij", schrijft ze.

"Ik ben onschuldig", stelt Lindsay Lohan in een e-mail aan het showbizzprogramma Acces Hollywood. "Ik heb geen drugs gebruikt, ze zijn niet van mij", schrijft ze in de brief, die deze week werd gepubliceerd. Het notoire feestbeest werd in de nacht van maandag op dinsdag gearresteerd omdat zij een andere auto zou hebben achtervolgd. De actrice zou dronken zijn geweest en cocaïne bij zich hebben gehad.

De moeder van Lohans voormalige persoonlijke assistente had de politie gebeld, omdat zij en de assistente door een auto achtervolgd zouden worden, meldde de politie. De assistent, Tarin Graham, zou enkele uren eerder ontslag hebben genomen. Volgens de 21-jarige socialite was zij echter het slachtoffer van de situatie. "Ik werd bijna aangereden door de moeder van mijn assistent Tarin", beweert ze in de e-mail.

De advocaat van Lohan heeft een andere verklaring. Zijn cliënte zou een 'terugval' hebben gehad, zo stelt hij in een verklaring. Lohan zou inmiddels weer behandeld worden voor haar verslaving op een geheim gehouden locatie. De actrice verbleef onlangs voor zes weken in een ontwenningskliniek in Malibu. Ook in januari liet zij zich al eens opnemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen