Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Matt Damon onthutst door ster op Walk of Fame

Shownieuws

Matt Damon is onthutst door zijn ster op de Walk of Fame, die woensdag is onthuld. "Dit moment is niet te bevatten", zei de acteur uit 'The departed'.

(Novum/AP) - Ooit droomde Matt Damon van een ster op de Hollywood Walk of Fame en nu is het dan zover. De acteur is vereeuwigd met een stervormige tegel voorzien van zijn naam op de befaamde sterrenstoep. "Een paar keer in je leven maak je iets mee dat niet te bevatten is. Het ziet ernaar uit dat dit één van die momenten is", zei hij woensdag tijdens de onthullingsceremonie.

De 36-jarige Damon brak in 1998 door met 'Good Will Hunting', waarin hij niet alleen de hoofdrol vertolkte, maar ook samen met Ben Affleck de Oscar won voor beste scenario. Hij was verder te zien in films als 'The departed', 'The good shepherd' en 'Ocean's eleven'.

Damon liet weten bang te zijn over een halfjaar langs zijn ster te rijden en iemand op zijn tegel te zien plassen. "Dan stort ik in", grapte hij. Op 23 augustus is de blonde acteur in Nederland waar hij de pers te woord staat over zijn nieuwe film 'The Bourne ultimatum', het derde deel van de trilogie over Jason Bourne.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen