Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dj's 3FM nemen smartlap op met de 3j's

Shownieuws

BNN'ers Sander Lantinga en Coen Swijnenberg van het 3FM-radioprogramma De Coen en Sander Show nemen donderdag in Volendam een smartlap op met de 3j's.

Sander Lantinga en Coen Swijnenberg nemen donderdag in Volendam een smartlap op met de 3j's. Het idee ontstond toen de Volendamse band, die bestaat uit Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte, te gast was in de dagelijkse radioshow van de BNN'ers op 3FM, De Coen en Sander Show.

Met behulp van luisteraars schreef Lantinga in de uitzending een tekst voor het nummer, dat 'Ik lach m'n tranen weg' heet. De 3j's zorgden in de 3FM-studio voor de muzikale omlijsting.

TV Oranje draagt ook een steentje bij aan de ludieke actie van de dj's. Het digitale tv-kanaal, dat meer dan een miljoen aansluitingen heeft, neemt een videoclip op met de mannen en heeft beloofd deze ook uit te zenden.

Niet iedereen is gecharmeerd van het initiatief. Zo reageerde Dries Roelvink negatief op het nummer, dat begint met de zinnen 'Mijn Spaanse Amore, wij zijn voor elkaar geboren'. "Ik vind het vreselijk slecht," zei hij dinsdag in De Coen en Sander Show. "Als iemand het voor mij had geschreven, had ik het afgekeurd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen