Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrienden van Amstel Live! naar publieke omroep

Shownieuws

Nederland 3 zendt vanaf volgend jaar De Vrienden van Amstel Live! in Ahoy uit. Op 3 februari verzorgt de NPS op Nederland 3 een registratie van het evenement.

Nederland 3 en Radio 2 zenden vanaf volgend jaar De Vrienden van Amstel Live! in Ahoy uit. In voorgaande jaren werd dat door RTL 4 gedaan. Op 3 februari zendt de NPS op Nederland 3 een registratie uit van het evenement, dat door Ellen ten Damme wordt gepresenteerd.

In de week die daaraan voorafgaat, zendt Radio 2 live vanuit Ahoy sfeerreportages en concerten uit van de shows. Op 1 februari wordt op de radiozender het concert van De Vrienden van Amstel Live! in Ahoy integraal uitgezonden.

Begin volgend jaar vindt de tiende editie van De Vrienden van Amstel Live! plaats in Ahoy. Tijdens het evenement wordt het sportpaleis omgetoverd tot het grootste muziekcafé van Nederland waar tienduizend mensen genieten van een drie uur durende muziekmarathon. Normaal, Rowwen Hèze, De Dijk en Acda en de Munnik hebben hun medewerking aan de tiende editie inmiddels al toegezegd.

In het populaire muziekprogramma vertolken artiesten samen elkaars grootste hits. In het verleden traden onder anderen Ilse DeLange en Racoon, Trijntje Oosterhout en De Dijk en Rob de Nijs en DJ Ronald Molendijk samen op.

Voor de editie van 2008 zijn op dit moment acht data in de verkoop: 25, 26, 27, 30, 31 januari en 1, 2 en 3 februari. Inmiddels zijn ruim 65 duizend kaarten verkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen