Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato verzwijgt inbraak voor kids

Shownieuws

Marco Borsato heeft zijn kinderen Luca (8), Senna (5) en Jada (4) niets verteld over de inbraak op hun vakantieadres. "Ze zouden geen oog meer dichtdoen."

Marco Borsato en zijn vrouw Leontine hebben hun kinderen Luca (8), Senna (5) en Jada (4) niets verteld over de inbraak op hun vakantieadres op Ibiza. "Voorlopig zitten we hier nog wel even", vertelt Borsato aan weekblad Privé. "Ze zouden geen oog meer dichtdoen."

De familie Borsato ontdekte na een dagje varen dat dieven er met hun spullen vandoor waren gegaan. "Sieraden, geld, alles zijn we kwijt", vertelt de 40-jarige zanger. "Maar het ergste vind ik nog het gevoel van onveiligheid dat je door zoiets krijgt."

Marco deed meteen aangifte bij de politie, maar of dat wat oplevert is nog de vraag. "Zakkenrollers, tasjesdieven, op Ibiza zijn er steeds meer", vertelt Yvonne, een vriendin van de Borsato's, die al dertig jaar op het eiland woont. "Het zijn vooral Oost-Europeanen die hier de georganiseerde misdaad in handen hebben."

De brutale inbraak betekent niet dat Leontine en Marco Ibiza de rug toekeren. "Het is absoluut een fantastisch eiland", vertelt Borsato. "Met de boot zoeken we kleine baaien op en dan eten we een visje op het strand, heerlijk!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen