Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nu ook internetpetitie vóór Gouden Kooi

Shownieuws

Op reddegoudenkooi.nl is een petitie gestart voor het behoud van de Gouden Kooi. De petitie is een antwoord op stopgoudenkooi.nl, die eerder werd gestart.

Op de website reddegoudenkooi.nl is een petitie gestart voor het behoud van de realityshow van zender Tien. "Net als het uit de hand begint te lopen (laten we eerlijk zijn, daar kijken we de hele show voor), beginnen fatsoensrakkers de kop op te steken op het wereldwijde web", schrijven de initiatiefnemers op de site. "De Gouden Kooi moet blijven en als het je niet bevalt, dan kijk je niet!"

De petitie is een antwoord op de site stopgoudenkooi.nl, die eerder deze week werd gestart. Inmiddels hebben ruim 2400 mensen de petitie op reddegoudenkooi.nl ondertekend.

Stopgoudenkooi.nl lijkt tot nu toe meer succes te boeken. Meer dan 17 duizend mensen ondertekenden de petitie, zo meldt de protestsite. Het is een van de acties om zenderbaas John de Mol tot inkeer te brengen, nadat in de realityshow al vele keren gevechten en pesterijen plaatsvonden. De Mol doekt zijn zender Tien overigens op, waardoor de toekomst van De Gouden Kooi onzeker is. RTL neemt programma's van De Mol over, maar aan de omstreden show vanuit de villa in Eemnes moet dan waarschijnlijk wel worden gesleuteld, zo liet RTL-baas Fons van Westerloo eerder weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen