Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Door Britney Spears belaagde auto te koop

Shownieuws

De Ford Explorer die door Britney Spears met een paraplu werd bewerkt, staat te koop op Ebay. De groene paraplu zit bij de prijs van de truck inbegrepen.

De Ford Explorer die in februari door Britney Spears met een paraplu werd bewerkt, staat te koop op veilingsite Ebay. De gewraakte groene paraplu zit bij de prijs van de Ford Explorer truck uit 2002 inbegrepen.

De popprinses, die ten tijde van het incident net haar hoofd had kaalgeschoren, probeerde het huis van haar ex Kevin Federline te bezoeken. Hij had destijds hun twee zoontjes onder zijn hoede. Britney werd achtervolgd door paparazzi en draaide door. Met wijd opengesperde ogen en een vertrokken grimas op haar gezicht sloeg de 25-jarige Spears in op de lege zilverkleurige auto. Toen ze haar woede had gekoeld, gooide ze de paraplu op straat en reed weg.

De verkoper zegt een videopaparazzo te zijn, die zijn Ford verkoopt onder de naam Hollywoodstar-310. Zes mensen hebben inmiddels een bod uitgebracht op de auto, waarvan het hoogste ruim 21 duizend dollar was.

Hollywoodstar-310 gebruikt de veilingsite ook om Britney te bedanken voor het handgeschreven excuusbriefje dat zij enkele maanden na het paraplu-incident schreef aan haar slachtoffer. "Ik accepteer uw excuses, mevrouw Spears", schrijft de verkoper op de site. "Jammer dat u de filmrol niet heeft gekregen."

Daarmee doelt hij op de reden die de zangeres opgaf voor haar gedrag. "Ik bereidde me voor op een mogelijke filmrol, waarbij de echtgenoot zich niet aan zijn afspraken houdt", schreef ze in het briefje, dat door de website X17online.com openbaar werd gemaakt. "Jammer genoeg heb ik de rol niet gekregen. Het spijt me dat ik me zo door die rol liet meeslepen."

De auto staat nog vijf dagen te koop op Ebay.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen