Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouders Lindsay Lohan verdrietig om arrestatie

Shownieuws

De ouders van Lindsay Lohan zijn verdrietig om de terugval die hun dochter heeft gemaakt. "Ik voel me verschrikkelijk", vertelt Dina Lohan aan People.

(Novum/AP) - De ouders van Lindsay Lohan zijn verdrietig om de terugval die hun dochter heeft gemaakt. "Ik voel me verschrikkelijk", vertelt de 44-jarige Dina Lohan aan het Amerikaanse tijdschrift People. "We doen wat we kunnen om haar te steunen en ik geef niet op. Ze is mijn dochter en ik houd van haar." Michael Lohan, die vervreemd is geraakt van zijn gezin, zegt 'gebroken' te zijn.

Lindsay Lohan werd dinsdagochtend in Los Angeles gearresteerd. De 21-jarige socialite werd opgepakt op verdenking van rijden onder invloed, rijden zonder geldig rijbewijs en cocaïnebezit. De politie zou het verboden middel hebben aangetroffen in haar broekzak, toen zij werd gefouilleerd.

De actrice, die vanaf vrijdag in Amerikaanse bioscopen te zien is in de film 'I know who killed me', ontkent in een e-mail aan het tv-programma Access Hollywood dat de drugs van haar waren. "Ik ben onschuldig", schrijft ze. "Ik heb geen drugs gebruikt." Lohan hoopt dat iedereen haar privacy respecteert.

De vader van Lindsay voelt zich verantwoordelijk voor wat zijn dochter nu allemaal meemaakt. "Ik voel me verantwoordelijk, omdat ik me zelf ook zo gedragen heb", vertelt Michael Lohan, die gescheiden is van de moeder van Lindsay.

"Toen ik zonder mijn gezin moest leren leven, heb ik verkeerde dingen gedaan", bekent de 47-jarige vader van Lohan. "Lindsay moet het ook vaak zonder haar familie stellen. We verdoven onze pijn door te drinken." Michael Lohan kwam in maart vrij na een celstraf van twintig maanden wegens rijden onder invloed.

Michael denkt een oplossing te weten voor de problemen van zijn rossige dochter. "Ze zou een op het geloof gebaseerd afkickprogramma moeten doen", vertelt hij. "Het programma duurt een jaar en het verandert je leven."

Lohan is inmiddels vrijgelaten uit de gevangenis, nadat een borgsom van ruim achttienduizend euro was betaald. De actrice krijgt volgens haar advocaat Blair Berk op dit moment medische verzorging. "De enkelband die ze droeg om haar op alcohol te testen is verwijderd", vertelt Berk. "Ze is nu op een veilige plaats waar ze wordt verzorgd."

De rossige actrice is een bekende van de politie. Vorige week meldde zij zich bij het politiebureau in Beverly Hills om zich te laten arresteren op verdenking van rijden onder invloed. In mei belandde ze met haar auto in de berm, nadat ze te veel zou hebben gedronken. In de auto werd cocaïne aangetroffen. Enkele dagen na het ongeval liet ze zich opnemen in een ontwenningskliniek in Malibu, waar ze twee weken geleden een programma van 45 dagen afrondde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen