Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan rijdt opnieuw onder invloed

Shownieuws

Lindsay Lohan is gearresteerd op rijden onder invloed, rijden zonder geldig rijbewijs en het in bezit hebben van cocaïne.

Lindsay Lohan rijdt opnieuw onder invloed

(Novum/AP) - Lindsay Lohan is vanochtend opnieuw gearresteerd voor rijden onder invloed. De actrice, die onlangs een maand in een afkickkliniek verbleef, werd in Los Angeles aangehouden, nadat ze een andere auto zou hebben achtervolgd. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

De 21-jarige socialite werd gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed, rijden zonder geldig rijbewijs en het in bezit hebben van cocaïne. De politie zou het verboden middel hebben aangetroffen in haar broekzak, toen zij werd gefouilleerd.

De politie zou zijn gebeld door de moeder van de persoonlijke assistent van Lohan, die enkele uren eerder ontslag zou hebben genomen. In eerste instantie zou de moeder niet hebben doorgehad dat het Lohan was die haar achtervolgde, zo meldt de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen, zouden zij Lohan hebben aangetroffen, die in een verhit debat verwikkeld was met de vrouw. In beide voertuigen zaten twee medepassagiers.

Showbizzblogger Perez Hilton sprak Lohan naar eigen zeggen enkele uren voor haar arrestatie. Zij zou hem hebben gezegd dat zij een surpriseparty zou geven voor een vriendin van haar in Venice, een wijk in Los Angeles. Volgens Hilton lijken de festiviteiten uit de hand te zijn gelopen.

Lohan is inmiddels vrijgelaten uit de gevangenis, nadat een borgsom van ruim achttienduizend euro was betaald. De rossige actrice is een bekende op het politiekantoor. Vorige week meldde zij zich bij de politie in Beverly Hills om zich vrijwillig te laten arresteren op verdenking van rijden onder invloed.

In mei belandde ze met haar auto in de berm, nadat ze te veel zou hebben gedronken. In de auto werd cocaïne aangetroffen. Enkele dagen na het ongeval liet ze zich opnemen in een ontwenningskliniek in Malibu.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen