Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter Andre en Jordan noemen dochter Princess

Shownieuws

Peter Andre en Jordan hebben besloten hoe hun dochtertje moet heten. Het meisje, dat op 29 juni geboren werd, heeft de namen Princess Tiaamii gekregen.

Zanger Peter Andre en glamourmodel Jordan hebben eindelijk besloten hoe hun dochtertje moet heten. Het meisje, dat op 29 juni geboren werd, heeft de namen Princess Tiaamii gekregen. Dat melden verschillende Britse media. De tweede naam zou een combinatie zijn van de namen van de moeders van het stel. De moeder van Peter heet Thea en de moeder van Jordan heet Amy.

Peter en Jordan gaven het meisje niet eerder een naam, omdat ze wilden afwachten wat er bij haar zou passen. "We noemen haar nu nog baby'', vertelde Andre kort na de geboorte aan de Britse krant The Sun. "We hebben nog geen besluit genomen, omdat we eerst willen kijken hoe ze er over een paar dagen uitziet."

Princess is het tweede kind voor het koppel. Ze hebben al een 2-jarig zoontje, Junior. Jordan, die eigenlijk Katie Price heet, heeft ook een zoon uit een vorige relatie, Harvey van 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen