Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boek O.J. Simpson toch uitgegeven

Shownieuws

Het boek 'If I did it' van O.J. Simpson wordt toch uitgegeven. De familie van Ron Goldman, van wiens moord Simpson werd verdacht, brengt het boek uit.

(Novum/AP) - Het omstreden boek 'If I did it' van O.J. Simpson wordt toch uitgegeven. De familie van Ron Goldman heeft besloten het boek te publiceren. De voormalige football-ster werd verdacht van de moord op Goldman. Een deel van de winst gaat naar de onlangs door diens familie opgerichte Ron Goldman Foundation for Justice.

Eind vorig jaar werd door de uitgever besloten het gewraakte boek niet uit te brengen door de grote publieke verontwaardiging die er over was ontstaan. Simpson houdt tot op heden vol onschuldig te zijn aan de moorden op zijn ex-vrouw Nicole Brown Simpson en Goldman, die met haar bevriend was, maar beschrijft in het boek hoe hij de moorden zou hebben gepleegd als hij het gedaan zou hebben.

De familie Goldman is van plan het door Simpson geschreven verhaal intact te laten, maar zal wel zelf commentaar toevoegen aan het manuscript.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen