Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit mogelijk te gast bij Symphonica in Rosso

Shownieuws

De kans dat Jan Smit komt meezingen tijdens de Symphonica in Rosso-concertreeks van Paul de Leeuw is groot. Alleen zijn drukke werkschema moet nog aangepast.

De kans is groot dat Jan Smit twee liedjes komt meezingen tijdens de Symphonica in Rosso-concertreeks van Paul de Leeuw. De manager van de Volendamse zanger laat weten dat alleen zijn drukke schema de optredens in het Gelredome nog in de weg kan staan.

Ook Edsilia Rombley en Adje, zijn sidekick uit Mooi! Weer de Leeuw, komen langs. En Marco Borsato, die vorig jaar tien uitverkochte Symphonica in Rosso-concerten gaf, zal De Leeuw op het podium bijstaan. Verder kan de presentator en zanger rekenen op de muzikale steun van Cor Bakker en Guido's Orchestra.

Of De Leeuw ook hulp krijgt van een internationale artiest, is nog niet bekend. Borsato had elke avond de Britse zangeres Lucie Silvas aan zijn zijde.

Symphonica in Rosso met Paul de Leeuw is op 3, 4, 5, 7 en 8 november in het Gelredome in Arnhem. De concerten zijn uitverkocht. Alleen via een actie van één van de hoofdsponsoren zijn nog kaarten te krijgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen