Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit te gast bij concertreeks Paul de Leeuw

Shownieuws

De kans dat Jan Smit komt meezingen tijdens de Symphonica in Rosso-concertreeks van Paul de Leeuw is groot. Alleen zijn drukke werkschema moet nog aangepast.

Jan Smit te gast bij concertreeks Paul de Leeuw

De kans dat Jan Smit een tweetal liedjes komt meezingen tijdens de Symphonica in Rosso-concertreeks van Paul de Leeuw is groot. De manager van Jan laat weten dat alleen het drukke schema van de Volendamse zanger de optredens in het Gelredome nog in de weg staat.

Ook Edsilia Rombley en Adje, zijn sidekick uit Mooi! Weer de Leeuw, komen langs. En Marco Borsato, die vorig jaar tien uitverkochte Symphonica in Rosso-concerten gaf, zal De Leeuw op het podium bijstaan. Verder kan de presentator en zanger rekenen op de muzikale steun van Cor Bakker en Guido's Orchestra.

Of De Leeuw ook hulp krijgt van een internationale artiest, is nog niet bekend. Borsato had elke avond de Britse zangeres Lucie Silvas aan zijn zijde.

Symphonica in Rosso met Paul de Leeuw is op 3, 5, 7 en 8 november in het Gelredome in Arnhem. De concerten op 3 en 8 november zijn al uitverkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen