Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Juanes opnieuw eerste in Zomerse 50

Shownieuws

'La camisa negra' van Juanes is voor het tweede jaar op een rij verkozen tot populairste zomerhit. Dat maakte de organisatie van de Zomerse 50 vandaag bekend.

Het nummer 'La camisa negra' van Juanes is voor het tweede jaar op een rij verkozen tot populairste zomerhit. Dat maakte de organisatie van de Zomerse 50 vandaag bekend. In de hitlijst, die voor de zevende keer wordt gepresenteerd, bekleedt O-Zone de tweede positie met 'Dragostea din tei'. 'Summer of '69' van Bryan Adams staat op nummer drie.

Tot grote teleurstelling van de organisatie was er dit jaar geen actuele zomerhit die de lijst aanvoert. "De zomerhit van 2007 zou je 'Do you know?' van Enrique Iglesias kunnen noemen", stelt initiatiefnemer Martijn de Lange in een persbericht. "Maar Enrique komt op nummer 22 binnen in de Zomerse 50 en dat is wel erg laag voor een zomerhit van het jaar."

Via Zomerse50.nl werden ruim vijftigduizend stemmen uitgebracht. In de toptien van de lijst staan verder onder meer 'Lambada' van Kaoma en 'In the summertime' van Mungo Jerry.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen