Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse zegt Rolling Stones af

Shownieuws

Amy Winehouse heeft twee concerten van de Rolling Stones in Duitsland afgezegd, waar ze zou optreden als voorprogramma. Ze zou nog steeds uitgeput zijn.

Amy Winehouse heeft twee concerten van de Rolling Stones in Duitsland afgezegd, waar ze zou optreden als voorprogramma. Dat heeft de organisator van de concerten bekendgemaakt.

De Britse soulzangeres werd vorige week kort opgenomen in het ziekenhuis met uitputtingsverschijnselen. Haar woordvoerder weigert vooralsnog commentaar te geven op de claim van de Britse krant The Sun dat ze is behandeld voor een overdosis drugs.

Rockband The Answer vervangt Winehouse maandag bij het concert in Düsseldorf. Starsailor speelt vervolgens woensdag in haar plaats in Hamburg. Haar optreden op het Britse V Festival, dat in het weekeinde plaatsvindt, is nog niet geannuleerd.

Hoewel de 23-jarige Amy, bekend van de hit 'Rehab', regelmatig schittert door afwezigheid op festivals en concerten, wordt ze regelmatig gefotografeerd in pubs, vaak zelfs op dagen dat ze eigenlijk op het podium had moeten staan. Zelf schrijft ze haar gewoonte concerten af te zeggen toe aan perfectionisme.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen