Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook rol voor Halina Reijn in film met Tom Cruise

Shownieuws

Halina Reijn is vertrokken naar Duitsland voor een rol in de 'Valkyrie', waarin Tom Cruise de hoofdrol speelt. Carice van Houten speelt de vrouw van Cruise.

Halina Reijn is vertrokken naar Duitsland voor een rol in de speelfilm 'Valkyrie', waarin Tom Cruise de hoofdrol speelt. Eerder was al bekend dat Carice van Houten, de hartsvriendin van Reijn, de vrouw van Cruise speelt in de internationale productie. De Nederlandse actrices worden in de film geregisseerd door Bryan Singer, bekend van 'The usual suspects', 'Superman returns' en 'X-men 2'.

'Valkyrie' is een waar gebeurd verhaal van een mislukte aanslag op het leven van Adolf Hitler. Van Houten speelt Nina von Stauffenberg, de vrouw van kolonel Claus von Stauffenberg, die de aanslag pleegt. Over de rol van Reijn wilde haar agent vandaag niets loslaten.

De 31-jarige Reijn speelde in 'Zus & zo', die in 2003 werd genomineerd voor de Oscar voor beste buitenlandse film. Ook speelde ze met Van Houten in 'Zwartboek', van Paul Verhoeven. In het najaar is ze te zien in 'Nadine' en speelt ze de rol van Mabel Wisse Smit in de miniserie 'De prins en het meisje'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen