Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chloe Sevigny steekt draak met rehab-sterren

Shownieuws

Chloe Sevigny heeft een fotoshoot voor Harper's Bazaar gedaan. Ze steekt hierin de draak met jonge sterren in een afkickkliniek, zo meldt de New York Post.

Chloe Sevigny heeft geen vrienden gemaakt met sterren als Britney Spears en Lindsay Lohan. De Big Love-actrice heeft een fotoshoot voor Harper's Bazaar gedaan, waarin ze de draak steekt met alle jonge sterren die regelmatig een afkickkliniek bezoeken, zo meldt de New York Post.

Het glossy magazine besteedt in het septembernummer aandacht aan de 'rehab-trend' die momenteel heerst in Hollywood. "We hebben een satire gemaakt waarin Chloe een ster speelt die naar een luxueuze ontwenningskliniek gaat", licht een woordvoerder van Harper's Bazaar toe.

De 32-jarige actrice draagt op de foto's een hoed en een zonnebril. Onder haar arm heeft ze een grote fles water en een klein hondje. Ze leest de 'Troubled Times', een fictief roddelblad waarin ze over zichzelf leest.

Chloe Sevigny staat al jaren bekend als mode-icoon. De blonde actrice speelde in films als 'Kids' en 'Zodiac'. Voor haar rol in 'Boys don't cry' werd ze genomineerd voor een Oscar en voor een Golden Globe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen