Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe carrière voor Ashton Kutcher

Shownieuws

Een New Yorker keek verbaasd op toen zijn klusjesman niemand minder dan Ashton Kutcher bij zich had. Hij liep mee om zo inspiratie op te doen voor een filmrol.

Een New Yorker keek verbaasd op toen de klusjesman die hij had besteld niemand minder dan Ashton Kutcher als assistent had meegenomen. De 29-jarige acteur liep een dagje mee in een bedrijf dat inbouwkasten installeert om zo inspiratie op te doen voor een filmrol. Hij zou een handje hebben geholpen door een dassenrek in de kast hangen, schrijft New York Daily News.

"De klant kon niet geloven dat een echte ster zijn kast kwam plaatsen", vertelt een bron tegen de krant. "Ashton gedroeg zich als een hele normale jongen." De Hollywoodster, die twee jaar geleden met de zestien jaar oudere Demi Moore trouwde, was ook niet te beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken toen het kantoor van de Closet Factory deze week last had van wateroverlast na een storm.

Ashton Kutcher werd vooral bekend als presentator van het MTV-programma Punk'd. Hij acteerde in films als 'Dude, where's my car?' en 'A lot like love'. Volgend jaar komt 'What happened in Vegas' uit, een comedy waarin hij naast Cameron Diaz de hoofdrol vertolkt. Het is onduidelijk of hij vanwege deze film op pad was met de klusjesman.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen