Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aretha Franklin zegt concert af wegens hitte

Shownieuws

Aretha Franklin heeft een concert dat zij vanavond in Detroit zou geven afgezegd wegens het warme weer. De souldiva zegt dat de hitte haar heeft uitgeput.

(Novum/AP) - Aretha Franklin heeft een openluchtconcert dat zij vanavond in haar thuisstad Detroit zou geven afgezegd wegens het warme weer. De 65-jarige souldiva zegt dat de hitte, die de Amerikaanse oostkust al een tijd in haar greep houdt, haar heeft uitgeput. In Detroit stijgen de temperaturen boven de 32 graden uit.

In een verklaring stelt Franklin dat de hitte tijdens haar recente shows aan de oostkust 'verstikkend en overweldigend' was. "Ik heb de weerberichten gevolgd en ik heb gezien dat de temperaturen in Detroit hetzelfde zijn", verzucht de zangeres."Ik ben uitgeput door de warmte en ik kan die extreme temperaturen en de optredens niet aan." Ze hoopt dat ze de show in een later stadium alsnog kan geven.

Aretha Franklin is bekend van hits als 'Respect', 'Think' en 'I knew you were waiting (for me)', een duet met popster George Michael.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen