Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe man van Mel B heeft losse handjes

Shownieuws

De nieuwe echtgenoot van Mel B is ooit veroordeeld wegens het mishandelen van zijn vriendin. De filmproducent viel zijn ex aan tijdens een dronken ruzie.

Stephen Belafonte, de nieuwe echtgenoot van Mel B, is ooit veroordeeld wegens het mishandelen van zijn vriendin. De 32-jarige filmproducent viel Nicole Contreras, de moeder van zijn 3-jarige dochtertje, vier jaar geleden aan tijdens een dronken ruzie.

Belafonte kreeg geen gevangenisstraf opgelegd, maar moest wel een cursus volgen over huiselijk geweld. De Amerikaan werd tot twee keer toe uit het programma gezet omdat hij niet kwam opdagen.

Vrienden zeggen dat Mel B geschokt was toen ze hoorde over het verleden van haar kersverse echtgenoot. Toch zou ze met open blik in de relatie zijn gestapt. "Mel weet dat hij geen engeltje is", vertelt een vriend van Scary Spice in de Daily Mail.

Deze week werd bekend dat de 32-jarige Melanie Brown op 6 juni in alle stilte in het huwelijksbootje is gestapt met haar nieuwe geliefde, die onder meer de film 'Thank you for smoking' produceerde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen