Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton maakt filantropische belofte waar

Shownieuws

Paris Hilton draagt zoals beloofd een steentje bij aan een betere wereld. De 26-jarige hotelerfgename woonde zondag een liefdadigheidsgala bij.

Paris Hilton draagt zoals beloofd een steentje bij aan een betere wereld. De hotelerfgename woonde zondag een liefdadigheidsgala bij van een stichting voor kinderen met beschadigingen aan hun ruggenwervel. Tijdens en na haar verblijf in de gevangenis zei ze meermaals haar bekendheid in te willen zetten voor goede doelen.

Bij de veiling, die werd georganiseerd door de stichting Life Rolls On, trok de 26-jarige blondine ook zelf haar portemonnee, zo schrijft het Amerikaanse tijdschrift People. Voor meer dan twaalfduizend euro kocht zij een surfles die wordt verzorgd door acteur Adam Sandler en haar goede vriend Jesse Billauer. De voormalige surfprofessional, die Life Rolls On oprichtte, raakte zelf verlamd door een ongeluk.

Fans van de steenrijke socialite hoeven zich geen zorgen te maken dat Hilton slechts nog benefietgala's afloopt. Sinds zij eind juni uit de gevangenis kwam, na een celstraf van ruim drie weken wegens autorijden ondanks een ingetrokken rijbewijs, probeert zij haar filmcarrière nieuw leven in te blazen. "Het is nog een verrassing, maar ik begin volgende maand met opnamen", vertelde ze aan People.

Hilton heeft al vele kleine rolletjes gespeeld in televisieseries en films als The O.C. en 'Wonderland'. Over haar bijrol in de horrorfilm 'House of wax' worden vaak grappen gemaakt, aangezien ze daarin om het leven komt door een paal die haar hoofd doorklieft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen