Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen extra aanklachten tegen Jamie Foxx

Shownieuws

Een styliste die Jamie Foxx heeft aangeklaagd wegens contractbreuk, mag geen extra aanklachten toevoegen. Ze claimt dat de acteur haar ook gekleineerd heeft.

(Novum/AP) - Een styliste die Jamie Foxx heeft aangeklaagd, mag nog geen extra aanklachten toevoegen aan de rechtszaak. Dat heeft een rechter in Los Angeles maandag bepaald. Stacy Young sleepte de acteur voor de rechter omdat ze nog geld van hem zou krijgen, maar claimt nu ook door hem beledigd en gekleineerd te zijn.

Ze wilde daarom aanklachten wegens nalatigheid en het opzettelijk toebrengen van emotionele schade toevoegen aan de zaak. De rechter wees dit verzoek af omdat het niet zou voldoen aan de juridische regels van de staat Californië. Advocaten van Young hebben aangekondigd hun verzoek aan te passen en het dan opnieuw in te dienen.

De styliste diende haar oorspronkelijke aanklacht begin dit jaar in wegens contractbreuk. Ze zou vorig jaar door Foxx zijn ingehuurd bij verschillende evenementen maar daar nooit voor betaald zijn. Ze claimt nu dat de 'Ray'-acteur haar niet alleen nog ruim vierduizend euro schuldig is, maar dat hij haar ook regelmatig beledigde en haar talent in twijfel trok in het bijzijn van anderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen