Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vermeende mishandeling door Máxima was horzelsteek

Shownieuws

Een horzelsteek veroorzaakte het opgezwollen oog van Hansje Görtz, de ex-nanny van de Nederlandse prinsesjes. Privé schreef dat Máxima haar had geslagen.

Een horzelsteek was in juni 2005 de reden voor het opgezwollen oog van Hansje Görtz, de voormalige nanny van de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane. Dat meldt het AD dinsdag. Een allergische reactie veroorzaakte de zwelling die roddelblad Privé deed beweren dat het kindermeisje werd geslagen door prinses Máxima.

Máxima spande een rechtszaak aan tegen Privé, waarna het tijdschrift een rectificatie plaatste. De geruchten over de mishandeling waren voor Görtz, die onlangs na 2,5 jaar afscheid nam van de koninklijke familie, één van de keerzijden van haar baan. Ook de beveiliging rondom de kinderen vond ze soms moeilijk, maar verder is het gezin volgens de 29-jarige brunette heel gewoon.

Ze noemt de prinsesjes 'ontzettend lieve kinderen'. "Het is een heel leuk gezin. Je ziet ze op televisie bij officiële aangelegenheden, maar thuis maak je ze mee zoals ze écht zijn", zegt ze. "Het zijn gewone ouders die met hun kinderen bezig zijn en daar ook hun dagelijkse zorgen over hebben."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen