Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Usher en zwangere verloofde nog altijd samen

Shownieuws

Usher en Tameka Foster hebben hun relatie niet verbroken. "Het gaat goed met ons", stelt Usher. Zaterdag blies hij het huwelijk tussen hem en Foster af.

Usher en Tameka Foster hebben hun relatie niet verbroken. "Het gaat goed met ons", vertelde Usher aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Zaterdag blies de r&b-zanger het huwelijk met zijn zwangere verloofde af dat op die dag zou worden gesloten.

Een nieuwe datum voor de ceremonie hebben de twee nog niet. "We laten het jullie weten zodra we er uit zijn", zegt de zanger in een filmpje op de website van het weekblad.

Maandag reageerde de 37-jarige Foster al kort op alle geruchten die de ronde doen over het plots afblazen van het huwelijk. "Niemand weet waarom we de bruiloft hebben uitgesteld", zei ze tegen het tijdschrift People. "Maar ik kan zeggen dat het geen van de redenen die worden genoemd een rol speelt."

De Amerikaanse krant New York Post meldde maandag dat de 28-jarige Usher niet wilde trouwen omdat zijn moeder niet aanwezig zou zijn. Het zou niet boteren tussen Foster en zijn moeder Jonetta Patton. De artiest zou direct op het vliegtuig naar Atlanta zijn gestapt om vrede te sluiten met haar.

Ook andere meningsverschillen zouden hebben meegespeeld. Zo zou Foster een barbecue hebben gewild voor het bruidsfeest. Haar beroemde verloofde zou meer hebben gevoeld voor het inschakelen van een topkok.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen