Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Twee kinderen is voor Katja genoeg

Shownieuws

Katja Schuurman wil liefst niet meer dan twee kindjes. Adopteren is voor de actrice geen optie. "Het lijkt me heel leuk om kinderen van mezelf te hebben."

Katja Schuurman wil liefst niet meer dan twee kinderen. Adopteren is voor de actrice vooralsnog geen optie. "Het lijkt me heel leuk om kinderen van mezelf te hebben en twee lijkt me dan ook wel weer genoeg", vertelt ze aan Novum Nieuws. "Maar je weet het niet. Laat ik nou eerst maar beginnen met één, en dan zien we wel weer verder."

In verwachting is de 32-jarige Katja in elk geval nog niet. "Nee, ik ben niet zwanger", zegt de sexy krullenbol met klem. Geruchten over een mogelijke zwangerschap doen al weken de ronde. Volgens Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van weekblad Privé, heeft hij uit betrouwbare bron vernomen dat de actrice een kind verwacht.

"Ik ben echt met andere dingen bezig", stelt Katja. "Ik ben net dit weekeinde teruggekomen uit Senegal. Daar ben ik met bootvluchtelingen bezig geweest. De week daarvoor zat ik in de sloppenwijken van Brazilië. Ik ben dan echt met heel andere dingen bezig."

Die verre reizen maakte de actrice voor haar nieuwe programma Return to Sender, dat vanaf eind oktober wordt uitgezonden door televisieomroep Llink. Voor het nieuwe programma gaat Katja in exotische landen op zoek naar unieke producten, gemaakt door mensen in kansarme regio's. Voor die spullen probeert ze een afzetmarkt te creëren in rijkere landen.

De film die Thijs Römer speciaal voor hem en zijn vrouw schreef, krijgt steeds meer vorm. De financiering van het project is vrijwel rond, zegt Katja. In mei vertelde ze nog dat het lastig was investeerders te vinden. In de film speelt ook Tara Elders. Thijs, Katja en Tara waren eerder samen te zien in de door Theo van Gogh geregisseerde miniserie Medea.

Katja is momenteel druk bezig met opnamen voor de Nederlandse film 'Ver van familie'. In de film, die draait om het wel en wee van een Indische familie in Nederland, speelt ze de rol van een populaire artieste. "Ik speel een zangeres en ik zing dus ook. Een liedje dat ik speciaal voor mijn oma heb geschreven."

Hoewel ze een zangcarrière heeft nagestreefd, ging het zingen haar allesbehalve makkelijk af. "Het beviel me zoals altijd", grapt ze. "Het is altijd zweten in de studio. Ik stond te vloeken en te stampvoeten en ik werd heel rood. Maar uiteindelijk is het mooi geworden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen