Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie bevestigt zwangerschap

Shownieuws

Nicole Richie heeft bevestigd dat ze in verwachting is. De jonge socialite is vier maanden zwanger, zo heeft ze onthuld in een interview met Diane Sawyer.

Nicole Richie heeft bevestigd dat ze in verwachting is. De jonge socialite is vier maanden zwanger, zo heeft ze onthuld in een interview met sterrenreporter Diane Sawyer. Het vraaggesprek wordt donderdag uitgezonden op de Amerikaanse televisiezender ABC. Zowel Richie als haar vriend Joel Madden, de zanger van de rockband Good Charlotte, stond de journaliste te woord.

De laatste weken gonsde het van geruchten over een mogelijke zwangerschap van de 25-jarige Richie. De anders zo cameraminnende blondine ontloopt al geruime tijd de paparazzi. In roddelbladen en op weblogs wordt vooral de vraag gesteld hoe het kan dat de graatmagere Richie zwanger is geraakt.

Ook andere gevoelige onderwerpen komen in het interview aan bod, waaronder haar vermeende eetstoornis en haar arrestatie voor rijden onder invloed. Vrijdag bekende de geadopteerde dochter van Lionel Richie voor de rechter dat ze onder de invloed van marihuana en een voorgeschreven pijnstiller achter het stuur heeft gezeten. In december werd ze aangehouden, toen ze tegen het verkeer in reed.

Richie heeft spijt van haar roekeloze gedrag. "Ik heb een fout gemaakt en als ik persoonlijk mijn excuses zou kunnen aanbieden aan iedereen die een dierbare heeft verloren aan rijden onder invloed, dan zou ik dat doen", stelt ze in het interview. "Jammer genoeg is dat niet mogelijk, dus betuig ik mijn spijt op deze manier en neem ik zo mijn verantwoordelijkheid."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen