Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty vraagt nieuwe vlam ten huwelijk

Shownieuws

Pete Doherty heeft zijn nieuwe vriendin ten huwelijk gevraagd. De 28-jarige Doherty leerde Christine kennen op de dag dat hij door Kate werd gedumpt.

Pete Doherty heeft zijn nieuwe vriendin ten huwelijk gevraagd. De rocker vroeg de kunstenares uit Parijs om haar hand toen hij woedend was op zijn ex Kate Moss. Doherty leerde Christine kennen op de dag dat hij door Kate werd gedumpt.

Volgens Doherty is het huwelijk in november. Maar of het daadwerkelijk plaatsvindt, valt te bezien. Ondanks zijn trouwplannen met Christine verlangt hij nog naar Kate, zo zegt hij in een interview met de Daily Mirror. "Ik houd met heel mijn hart van haar. Ik houd van de manier waarop ze praat en loopt."

De 28-jarige rocker vertelt dat de breuk begin deze maand het gevolg was van de jaloezie van zijn ex. "Kate is een vals kreng", zegt Pete. "Ze beschuldigde me altijd van vreemdgaan, terwijl ze zelf constant aan het flirten was met andere mannen."

De relatie tussen Kate en Pete kwam volgens diverse media ten einde toen het topmodel ontdekte dat Doherty was vreemdgegaan met een Zuid-Afrikaans model. Doherty ontkent dat hij ooit een scheve schaats heeft gereden. "Kate is jaloers en achterdochtig", stelt hij.

Ook het drugsgebruik van Pete deed de relatie geen goed. Moss lijkt inmiddels helemaal afgekickt van de drugs. Ze zou alleen nog af en toe een jointje roken. "Kate droomde van ons als gezin", zegt de Babyshambles-zanger. "Helaas heeft mijn drugsprobleem dat verwoest."

Tot groot verdriet van Pete is Kate onvermurwbaar. Ze wil de relatie geen kans meer geven. Toch houdt hij hoop dat alles nog goed komt. "Ze liet gisteren een bericht achter op mijn antwoordapparaat waarin ze dronken 'Moon river' voor me zingt", vertelt hij. Doherty zegt overigens de Daily Mirror te hebben gekozen om zijn verhaal in te doen, omdat dat de krant is die Moss vaak leest.

De rocker heeft zichzelf onder handen genomen. Hij liet zich opnemen in een afkickkliniek en twee dagen geleden werd een anti-drugsimplantaat bij hem ingebracht, die hem moet helpen bij het afkicken. "Als ik Kate nu ook nog kon terugwinnen, zou het leven zo gek nog niet zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen