Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Volop sexy meisjes in clip Jannes

Shownieuws

De nieuwe, sexy videoclip van 'Laat de zon maar schijnen' van Jannes is niet afgekeurd. De website Fok! beweert dat, maar zijn platenmaatschappij zegt van niet.

De nieuwe, sexy videoclip van de hit 'Laat de zon maar schijnen' van volkszanger Jannes is niet afgekeurd. De website Fok! beweert dat wel, maar zijn platenmaatschappij spreekt dit tegen.

Medewerkers van de site mochten filmen tijdens de opnamen. Ze waren getuige van een scène waarbij Jannes in een autowasserette wordt geholpen door diverse schaars geklede meisjes. Fok! speculeert dat de platenmaatschappij van Jannes de clip heeft afgekeurd omdat de sexy meisjes in bikini, die zijn auto insoppen en elkaar natspuiten, niet bij het imago van de zanger passen.

Het platenlabel van Jannes spreekt dat tegen. CNR Entertainment laat weten dat alleen de scène waar Fok! het over heeft is gesneuveld. De videoclip is niet compleet afgekeurd. De scène bleek bij het monteren niet in het geheel te passen, zegt een woordvoerder. Vooral omdat de meeste opnamen op het strand waren gemaakt. Verder wordt Jannes nog steeds omringd door sexy meisjes in bikini, zo wordt benadrukt.

Vanavond is de videoclip te zien in Shownieuws op SBS 6. Beelden van de afgekeurde opnamen kunnen nog op Fok! worden bekeken.

Vorige week stond 'Laat de zon maar schijnen' op één in de Single Top 100. Het liedje is het eerste nummer van het nieuwe album van Jannes dat is uitgebracht. 'Mijn naam is.....' komt uit op 24 augustus.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen