Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Filmrol Lindsay Lohan niet in gevaar

Shownieuws

Actrice Lindsay Lohan is haar rolletje in de nieuwe film 'Dare to love me' niet kwijt. "We staan achter haar", vertelt producent Lucas Jarach aan People.

Lindsay Lohan is haar rolletje in de nieuwe film 'Dare to love me' niet kwijt. "We staan achter haar", vertelt producent Lucas Jarach aan het Amerikaanse tijdschrift People. "We bekijken nu de voorwaarden waaronder Lindsay de film kan maken."

Jarach noemt de arrestatie van de 21-jarige actrice 'een complicatie'. Hij vertelt dat de voorbereidingen voor de tangofilm nog steeds volgens schema verlopen. "Het gaat gewoon door en Lindsay doet mee." De opnamen van 'Dare to love me' beginnen op 1 oktober.

Lohan, die net was begonnen met tangolessen ter voorbereiding op haar filmrol, werd vorige week in Los Angeles gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed, rijden zonder geldig rijbewijs en cocaïnebezit. De politie zou het verboden middel hebben aangetroffen in haar broekzak, toen zij werd gefouilleerd.

Volgens Dina Lohan, de moeder van Lindsay, gaat het naar omstandigheden goed met haar dochter. Ze noemt de hele gebeurtenis 'afschuwelijk'. Dina geeft de paparazzi deels de schuld van het ontsporen van haar dochter. "Het is doodeng om voortdurend onder een vergrootglas te moeten leven, helemaal voor een jongvolwassene."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen