Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris en Nicole stoppen met The Simple Life

Shownieuws

Paris Hilton en Nicole Richie stoppen met de realityshow The Simple Life. De show was vijf seizoenen een succes en maakte de rijkeluismeisjes beroemd.

(Novum/AP) - Paris Hilton en Nicole Richie stoppen met de realityshow The Simple Life. De laatste aflevering van het programma waarin de twee rijkeluismeisjes bij gewone mensen logeerden en zelf hun geld moesten verdienen, wordt zondag uitgezonden op de Amerikaanse zender E! Entertainment. The Simple Life is sinds 2003 een succes en maakte Hilton en Richie wereldberoemd.

Vorig jaar kwam de serie even in gevaar toen de twee voormalige beste vriendinnen weigerden nog langer samen te werken. Twee aparte cameraploegen en verschillende draaischema's voorkwamen dat Paris en Nicole elkaar onder ogen hoefden te komen. In het laatste seizoen is te zien hoe de twee weer samenwerken, deze keer als adviseurs op een acteerkamp. Waar de ruzie over ging, is nooit helemaal duidelijk geworden.

Paris en Nicole zijn vooral bekend om hun buitensporige levensstijl, waarmee ze regelmatig het nieuws halen. Zo werd de 25-jarige Richie vorige week veroordeeld tot een celstraf van vier dagen nadat ze schuldig was bevonden aan rijden onder invloed van drugs. De dochter van zanger Lionel Richie, van wie gezegd wordt dat ze zwanger is, moet haar straf voor 28 september uitzitten.

De 26-jarige Hilton bracht onlangs 23 dagen door in een cel, nadat ze zonder geldig rijbewijs was aangehouden nadat ze eerder was opgepakt voor rijden onder invloed. Ze zou haar leven nu aan het beteren zijn. Haar huis in Hollywood staat te koop en ze heeft een rol bemachtigd in de film 'Repo! The genetic opera', waarin ze ook zingend te zien zal zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen